miércoles, 29 de febrero de 2012

La Muntanyeta com a reflex d'una pèssima gestió municipal


Fins al desembre de 2011 el mercat municipal de la Muntanyeta estava gestionat per la seva comunitat de propietaris. Aquest mercat hauria de ser referent comercial dins d’un eix estratègic, però viu de promeses que es compleixen tard i malament. Dins de l’aprovació de les ordenances fiscals (PxC va votar-hi en contra a causa de la injustificada pujada), l’equip de govern va intentar colar-ne una nova per fer-se amb la gestió del mercat, que fins a aquells moments ostentaven els propietaris de les parades.
El nostre Grup Municipal va posar en dubte aquesta ordenança parlant clar al ple d’aprovació definitiva de les ordenances al desembre de 2011, cosa que, juntament amb la presentació d’al·legacions per part de la comunitat de propietaris del mercat, va posar en evidència l’equip de govern i va aconseguir retirar-ne l’ordenança; és per això que els propietaris segueixen gestionant-ne el manteniment.
L’Ajuntament de Sant Boi pretenia cobrar 153.964’02 € per una gestió que el 2011 havia costat 103.000 €, un 49’48 % més car del que la gestió eficient dels seus propietaris havia aconseguit en anys anteriors.Ara sorgeixen moltes preguntes amb respostes senzilles. Si en tot s’inflen els números, o es cobra un 50% més del que val un servei, quin tipus de gestors polítics tenim? Com poden garantir que la recollida de residus de CORESSA no es cobra en excés? Qui es beneficia d’aquests rebuts sobredimensionats? Sé que la gent agrairà que per fi hi hagi una veritable oposició a Sant Boi, que posi en dubte les males pràctiques que s’exerceixen des de fa molts anys i denunciï allò que abans ningú s’havia atrevit a fer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario